"Is this like a famous painting?"

För bara några dagar sen var det att skriva sitt namn i skrivstil som gällde. Just nu ritas det människor. Båda pojkarna kör på människor med spretigt hår som håller ett papper som det står A+ på. De har verkligen fått in tekniken nu, och kan lätt producera en i minuten. Jag har sedan länge fått slut på adjektiv och kör nu bara på "wow!" "nice!" och "very good!"

Men vem vet? En vacker dag kommer kanske tavlor med en gubbe som håller ett papper som det står A+ på auktioneras ut för miljontals kronor. Man kanske borde ta och spara ett av originalen.


Det här är en av de allra första bilderna, och den föreställer därför istället en man som står vid ett bord som har en pistol och eld på sig. "Did you ever see a man take a gun on fire?" frågar bilden. Väldigt provocerande. Den enda originella bilden någon av dem har gjort.

Kommentarer
Postat av: mamma

En miljon vet jag inte, men jag kan bjuda en dollar.

2009-06-03 @ 06:25:55
Postat av: mormor

Johns teckning får mej att tänka på när din morfar var liten, han har faktiskt varit det, han ritade av farmor. Marianne som tyckte det var jätteroligt att retas frågade vad det var för bulor han hade ritat på farmors hals, det var hennes kinder varpå Marianne och hennes kompis började skratta och blev sedan kallade apor av en ilsken morfar.

Numera ritar han lite bättre

Kramar från mormor

2009-06-05 @ 15:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0