Inventering

I fredags gick jag igenom kylen, frysen, och alla skåp här i köket. Resultatet var ganska typiskt, det är ungefär så här det brukar se ut. Fotade och lägger upp bilderna här i bloggen så att alla ska förstå att jag inte överdriver när jag säger att här inte finns något att äta. Här finns verkligen ingenting att äta.


Här är allt bröd som fanns i huset. Fyra korvbröd och två munkar. På bilden syns även all frukt i huset.
Ovanligt mycket frukt, faktiskt.


I det här skåpet finns en massa suspekta konserver. Detta skåp är vanligtvis blockerat av en miljon plastpåsar, och öppnas sällan. Därför är det aldrig någon som rör någonting i det här skåpet. Det är möjligt att konserverna fanns här när de köpte huset.


Här inne finns månadsgamla chips, ett paket med Cookie Crisp-flingor som barnen vägrar äta upp, och ett paket cornflakes. Och spagetti. Väldigt, väldigt mycket spagetti.


I skåpet bredvid finns alla snacks. Detta skåpet är alltid välfyllt--kakor, godis, kex, ja, allt möjligt trängs här inne.


Frysen. Ovanligt tom. Den brukar alltid svämma över av glass. Här inne finns en fryst paj, frysta kakor, frysta munkar, en fryst pizza, våfflor, glass, och en väldigt suspekt cheeseburgare som ser otroligt äcklig ut. Här finns också två frysta färdigmåltider--ett Kid's Cuisine med pizza och en med smaklös friterad kyckling.


Kylen. Ägg som gått ut i datum, chokladpudding, diverse grillsåser, smör, yoghurt, sirap, vispgrädde, mjölk, ketchup... och färdiggjord potatismos som legat där i säkert en månad nu. Jag undrar fortfarande vad de ska ha den till? I fredags var där ovanligt lite mjölk. Brukar åtminstone finnas en liter. Här syns förresten även köttavdelningen, med allt kött som fanns här i fredags. Ganska genomsnittlig mängd kött. På andra hyllan, in till vänster, ligger en plastpåse med några skivor salami. Och på samma hylla, till höger, precis vid smöret--där, där ligger det en korv.


I utdragslådorna finns iste. Väldigt mycket iste. Och Pepsi. En förpackning chokladmjölk, en förpackning äppeljuice, och så grönsaksförrådet--en påse minimorötter.


Sista bilden. Kylskåpsdörren. Färdigskivad ost. Chokladpudding. Senap. Grillsåser och dressing (till vad?) och en flaska vin.

Det är allt. Så, om någon kan komma på en god, näringsrik måltid som jag kan laga av dessa ingredienser så säg till. Snälla.


Kommentarer
Postat av: mamma

Förr fanns det en kock som kom och lagade en 3 rätters meny till dig av det du hade hemma. Det hade varit en utmaning för honom. Om äggen inte är ruttna kan du göra en ost- och salamiomelett med minimorötter till. Iste som måltidsdryck och en munk till efterrätt.

2009-06-28 @ 23:14:04
Postat av: Malin

Stackare... Kan du inte säga till eller hinta? Eller gör som jag... fråga snällt och låna kreditkortet... Hehe

2009-06-29 @ 17:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0