Bonnabränna

20+ idag och strålande solsken. Inte mig emot. Släpade Johnny till parken vid 11-tiden. Han är alltid lika orolig för att det bara ska vara småbarn där, men jag förstår inte varför, han leker ändå aldrig med de andra barnen. 75 minuter tog det innan han äntligen visade intresse för någon annan än mig--en liten Dominic som säkert inte fyllt 4 än och som inte pratade särskilt bra engelska. Men en kompis är en kompis, inte sant? För även om Johnny är väldigt gullig mot folk han känner väl har han inte världens bästa sociala kompetens när det gäller främlingar.


Så han sprang runt med Dominic ett tag och visade honom alla sina små bokstavsböcker (vilka han nödvändigtvis skulle släpa med sig till parken...) Under tiden satt jag på en bänk i solskenet och skaffade mig en snygg bonnabränna med matchande illröd näsa.

Ungefär två och en halv timme stannade vi i parken, och sedan körde vi ytterligare en timme på eftermiddagen när Charlie också kunde följa med. Insåg inte hur illa min bränna var förrän efter jag duschat ikväll. Brände åtminstone inte ungarna...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tror att du är jättesnygg i illröd näsa. Allt klär en skönhet!

2009-04-25 @ 10:48:55
Postat av: mormor

Efter att ha suttit ute i solen gick jag in och tittade mej i spegeln. Hjälp tur att jag alltid har gillat indianer. Appropå att bränna barn brände jag din mammas ben när hon var baby och låg i liggvagnen, för att inte morfar skulle se det hade mamma sedan bara långa ben i byxorna.

Kramar från rödnäst mormor

2009-04-25 @ 16:13:22
Postat av: mormor

Efter att ha suttit i solen hela förmiddagen tittade jag mej i spegeln. Hjälp tur att jag alltid har gillat indianer. Jag lyckades även att bränna din mammas ben när hon var baby och låg i liggvagnen. För att inte morfaf skulle se det det fick mamma bara ha byxor med långa ben, som du förstår var inte papporna på den tiden så involverade med skötsel av barn.

Kramar från en rödnäst mormor

2009-04-25 @ 16:18:54
Postat av: mormor

Hjälp vad hände det blev skickat 2 gånger.

Kram igen från en fortfarande rödnäst mormor

2009-04-25 @ 16:20:19
Postat av: Farfar

Äntligen en till med dubbla kommentarer! Heja Monica!

Även i Malmö skiner solen men den har inte gett mig någon färg på hjässan (än).

2009-04-25 @ 16:24:44
Postat av: Fotofix

Hoppas du får en härlig lördag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-04-25 @ 16:27:16
URL: http://fotofix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0